Primorac: Ministarstvo i ja osobno posebice smo "otvoreni" za suradnju sa studentima

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac ističe kako su Ministarstvo kojemu je na čelu i on osobno potpuno "otvoreni" za suradnju sa svim ustanovama i pojedincima u sustavu obrazovanja i znanosti te da se takav pristup posebice odnosi na studente i studentske udruge. L

"Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa u svojoj je spremnosti i zauzetosti za suradnju sa svim ustanovama i pojedincima posebice 'otvoreno' za suradnju sa studentima i studentskim udrugama", izjavio je za Hinu ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac reagirajući na današnje ocjene Koordinacije studentskih udruga Hrvatske (KSUH) da "Ministarstvo i on osobno ignoriraju studenske organizacije i udruge". S tim u vezi, Primorac je podsjetio da je prvi put u Ministarstvu osnovan i poseban Odjel za unaprjeđivanje studentskoga standarda.

Ministar Primorac koji danas boravi u radnome posjetu Sveučilištu u Rijeci u telefonskoj je izjavi istaknuo da je tijekom svojega mandata razgovarao s predstavnicima brojnih studentskih udruga koje su dobile novac za svoje projekte i programe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Spomenuo je i dobru suradnju sa studentima riječkoga, osječkoga i splitskoga Sveučilišta dodajući da, bez obzira na njegovu želju i spremnost za razgovor, zbog brojnih obveza još nije stigao razgovarati sa svim studentskim predstavnicima. Tako je, rekao je, i danas ručao sa studentima riječkoga Sveučilišta u njihovoj studentskoj menzi.

Ministar Primorac najavio je da će se tijekom idućega tjedna susresti i s predstavnicima KSUH-a.

(Hina) xip yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara