54.224.91.58 US
 

Prvi "Designed for Microsoft Windows XP" certifikat u Hrvatskoj

Piše:
utorak, 7.10.2003. 16:04
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

CERTIFIKAT "Designed for Microsoft Windows XP" prvi put je dodijeljen jednoj hrvatskoj aplikaciji. Aplikacija EddyOne Inspection Planning and Data Management u potpunosti je razvijena vlastitim snagama i iskustvom djelatnika tvrtke INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju.

Aplikacija služi za planiranje, nadzor, te obradu rezultata cijevi parogeneratora nuklearnih elektrana, kao i svih drugih vrsta izmjenjivača topline metodom vrtložnih struja.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu osoblja u razvoju tehnologija za ispitivanje integriteta parogeneratora i provedbe ispitivanja, u program je ugrađen niz  funkcija  koje pridonose kvaliteti obrađenih podataka.

S obzirom da je parogenerator ključna komponenta nuklearne elektrane, od izuzetne je važnosti ispravan rad ove aplikacije. Prve primjene su ostvarene u Bugarskoj, Mađarskoj i Rusiji, a očekuje se da će njezina primjena tvrtki INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju u narednom periodu donijeti niz značajnih prednosti na zahtjevnom međunarodnom tržištu.

Certifikat "Designed for Microsoft Windows XP"
"Designed for Microsoft Windows XP" certifikat Microsoft dodjeljuje isključivo programima koji su temeljito testirani i provjereni te pružaju najbolju kompatibilnost s operativnim sustavom Microsoft Windows XP. Certifikat potvrđuje vrhunsku stabilnost programa i podržavanje naprednih mogućnosti Windowsa XP. Više informacija potražite na: http://www.microsoft.com/windowsxp/logo/.

INETEC – Institut za nuklearnu tehnologiju
Tvrtka INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju, s više od 50 zaposlenih djelatnika, je među vodećima tvrtkama u svijetu na području razvoja tehnologija za ispitivanja vitalnih komponenti nuklearnih elektrana metodama bez razaranja, te provedbe ispitivanja. U okviru INETEC-Instituta za nuklearnu tehnologiju organizirano je školovanje osoba za ispitivanje metodama bez razaranja, te njihova certifikacija u skladu sa međunarodnim normama ASNT, EN-473, te SNT-TC-1A. INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju djeluje diljem svijeta, u Armeniji, Brazilu, Bugarskoj, Finskoj, Mađarskoj, Rusiji, SAD-u, Sloveniji, Ukrajini, Tajvanu…

Za više informacija posjetite: http://www.inetec.com/.

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije