PULA: PREDSTAVLJEN KATALOG "PULA FILM FESTIVALA"

Ravnatelj javne ustanove i umjetnički ravnatelj "Pula film festivala" Tedi Lušetić predstavio je danas uoči večerašnjega svečanog otvorenja 50. pulskoga filmskog festivala katalog ovogodišnjeg festivala.

Katalog je podijeljen u dva dijela: u prvom je dijelu ovogodišnji nacionalni program s pregledom filmova te ostalim sadržajima Festivala, a u drugom je filmska retrospektiva i događaji koji su obilježili 50 godina tog festivala.

U katalogu se, naravno, mogu naći korisne informacije o filmovima, glumcima i samim redateljima, rekao je Tedi Lušetić.

"Sve je spremno za početak Festivala, koji ove godine kao jedinstvena manifestacija obilježava 50. rođendan. Novi autorski organizacijski tim Pula film festivala ima samo jednu želju, a to je pozicionirati Festival kao regionalnu multikulturalnu manifestaciju što će prerasti granice dosadašnjih festivala", istaknuo je Lušetić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare predstavljeni su glavni sponzori ovogodišnjega "Pula film festivala": Tvornica duhana "Rovinj" i Hrvatski telekom.

Glasnogovornik Tvornice duhana "Rovinj" Predrag Grubić je ustvrdio kako taj koncern sve više pozornosti daje kulturnim zbivanjima u Hrvatskoj, posebice hrvatskom filmu. Dodao je kako smatra kako bi hrvatska kinematografija i hrvatski film uopće trebali imati mnogo veću potporu uspješnih i uglednih tvrtki u Hrvatskoj.

(Hina) dspo ln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara