23.20.165.182 US
 

"Žensko poduzetništvo - motor za stvaranje radnih mjesta u Jugoistočnoj Europi"

Piše: R.I.
ponedjeljak, 10.12.2012. 14:50
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Foto: Wikipedia

U OKVIRU projekta pod nazivom ‘Žensko poduzetništvo – motor za stvaranje radnih mjesta u Jugoistočnoj Europi’/ ‘Women Entrepreneurship – A job Creation Engine for SEE’ koji pokriva 9 zemalja JIE uključujući Hrvatsku , financiran od Švedske vlade, nacionalno lansiranje projekta održat će se  sutra, 11. prosinca 2012., u Staroj gradskoj vijećnici, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5/I, dvorana ‘B’, od 10:30 do 12:30 sati.

Cilj projekta je promovirati žensko poduzetništvo u JI Europi kroz kombinirane napore javnog i privatnog sektora, te promovirati najbolje prakse politika za žensko poduzetništvo u skladu sa Zakonom o malom i srednjem poduzetništvu za EU(SBA)  izgradnja kapaciteta nacionalnih i regionalnih ženskih poduzetničkih mreža i udruga. Nositelj projekta je Vijeće za regionalnu suradnju (RCC - Regional Cooperation Council), a provoditelji projekta su:  GTF – Regionalni centar za jednakost spolova (Gender Task Force), i Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija zemalja Jugoistočne (South East European Centre for Entrepreneurial Learning – SEECEL).

Program:
10:30 – Otvaranje: Dijana Bezjak, pomoćnica ministra, Ministarstvo poduzetništva i obrta
Uvodne riječi:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
10:40 Morana Paliković Gruden, Potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba
10:50   Karin Anderman, Deputy Head of Mission, Swedish Embassy
11:00   Vijeće za regionalnu suradnju (RCC)
11:10 - kratka prezentacija regionalnog projekta  i o HR kontekstu za Žensko poduzetništvo: Mary Ann Rukavina Cipetić
- GTF i Sandra Rončević– SEECEL
11:35 -  Diskusija
12:00- 12:30 – Domjenak – Predvorje vjenčanih dvorana

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije