Revija amaterskog filma od 2. do 8. ožujka

ZA OVOGODIŠNJU Reviju amaterskih filmova (RAF), priredbe urbane naravi, koja će se održati od 2. do 8. ožujka u Zagrebu, prijavilo se 118 filmova iz 10 europskih zemalja.

Po ocjeni organizatora ovogodišnji šestodnevni program Revije održavat će se na 11 gradskih lokacija i bit će mnogo radniji od prošlogodišnjeg, a uključivat će filmske projekcije, radionice, predstavljanja i partye.

Za razliku od većine video i filmskih festivala posebnost je te filmske priredbe, kako napominje organizator, što se prikazuju svi filmovi koji su na Reviju stigli po pravilima Javnog poziva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revija amaterskog filma u Zagrebu zamišljena je kao program koji uključuje prikaz amaterskih filmova i videoradova iz Europe i svijeta. Organizatori će pozvati 30 autora da prate Reviju, a filmovi će biti prikazivani na nekoliko gradskih lokacija, u centrima za kulturu na Trešnjevci, u Maksimiru, Susedgradu, u Multimedijalnom centru SC-a i Attacku.

Ovogodišnji RAF poduprili su Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i Institut Otvoreno društvo Hrvatska/program CLUBTURE.

Na prvoj Reviji amaterskog filma u ožujku 2002. u Zagrebu prikazano je 76 filmova iz devet europskih zemalja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara