Ružičasta sahrana za Annu Nicole Smith

Ružičasta sahrana za Annu Nicole Smith

TIJELO pokojne Anne Nicole Smith danas će biti prebačeno iz Miamija na Bahame, gdje će biti pokopana uz svog preminulog 20-godišnjeg sina, a sahrana će, kažu njezini prijatelji biti ekstravagantna i u njoj omiljenoj ružičastoj boji, prenosi BBC.

Smith će biti pokopana u ružičastoj haljini sašivenoj po mjeri, a svo cvijeće će biti bijelo ili ružičasto. Očekuje se da će na privatnu sahrani doći oko tri stotine ljudi koji će se od Playboyeve zečice oprostiti u baptističkoj crkvi u Mount Horebu.

Pokopana će biti na groblju Lakeview Memorial Park, u grobu do njezinog sina Daniela koji je prošle godine umro od predoziranja lijekovima, a samom ukopu moći će prisustvovati samo trideset najbližih prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve će biti u bijelim i roza ružama, ženstveno i vrlo meko, što mislim da i priliči Anni Nicole Smith", rekao je cvjećar iz Nassaua, zadužen za ukrašavanje pogreba i narudžbe cvijeća za prijatelje Anne Nicole.

U srijedu je sud odlučio da će Anna ipak biti pokopana na Bahamima, nakon što je odbio žalbu njezine majke koja je htjela da se održi u njezinom rodnom Teksasu.

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara