Sjednice osječkog Poglavarstva od sutra na internetu

GRAD Osijek, u suradnji s tvrtkom Iskoninternet, od sutra započinje s prijenosom sjednica Gradskog poglavarstva preko interneta, a nastojat će se stvoriti i tehničke pretpostavke za prijenos sjednica Gradskog vijeća, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskom poglavarstvu.

Osječki dogradonačelnik Ivan Bešlić rekao je da Osijek prvi u Hrvatskoj počinje s internetskim prijenosom sjednica Gradskog poglavarstva, na web-stranici grada www. osijek. hr, te je ocijenio da će građani na taj način biti izravno upoznati s raspravama i odlukama na tim sjednicama.

Dodao je kako će uvođenjem internetskih prijenosa rad gradske uprave biti transparentan te je najavio da će i materijali za sjednice uskoro biti dostupni na internetu čime će se, kako smatra, ostvariti znatne uštede.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član Uprave Iskoninterneta Saša Kramar izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s gradom Osijekom i ovim projektom koji, kako smatra, pokazuje mogućnosti praktične primjene interneta u svakodnevnom životu i radu.

(Hina) xivuč ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara