SVILANOVIĆ: SOCIJALISTIMA OBEĆANO FINANCIRANJE MILOŠEVIĆEVE OBRANE

Približavanje Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice i Socijalističke partije Srbije sramno je i predstavlja restauraciju stare politike, a socijalistima je obećano da će država plaćati obranu Slobodana Miloševića, tvrdi predsjednik Građanskog saveza Srbije i ministar vanjskih poslova Srbije i Crne Gore Goran Svilanović.

Kako je objavljeno na web-stranici Građanskog saveza Srbije, Svilanović je nabrojao zahtjeve socijalista da bi podržali izbor potpredsjednika DSS-a Dragana Maršićanina za dužnost predsjednika Skupštine Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ti zahtjevi su: da država plaća obranu Slobodana Miloševića, da više ne bude izručenja Haškom sudu, da bude uvedena vaučerska privatizacija. Socijalisti su tražili i da imaju dionice, da dobiju mjesta u upravnim odborima javnih poduzeća. Jedan od zahtjeva je bio i da im na neki način budu oprošteni enormni telefonski računi i odblokiran račun, koji je u blokadi od 2000. godine. Ne znam jesam li nešto propustio, ali ovo je ono za što ja znam da su tražili, i vjerojatno dobili", navodi Svilanović na web-stranici svoje stranke.

(Hina) xttag ysb

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara