54.198.122.70 US
 

Tražiš stipendiju? Ostvari pravo na stipendiju RIT/ACMT-a i osiguraj si američku diplomu

Piše: Sponzorirani članak
utorak, 4.12.2012. 10:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Foto: Press fotografije; Mara Bratoš

AMERIČKA visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju za stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb). Stipendija se odobrava za sve četiri akademske godine. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.

Požurite se, postoje rokovi za prijavu

Prijave se zaprimaju do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2013. Kandidati koji se prijave do 15. veljače imaju prednost prilikom razmatranja za dodjelu stipendija. Kandidati čije prijave zaprimimo nakon 15. veljače, bit će razmotreni u slučaju da sva financijska sredstva još uvijek nisu dodijeljena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zašto odabrati Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju

  • RIT/ACMT izdaje dvije diplome, globalno priznatu američku diplomu od Rochester Institute of Technology i hrvatsku od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju  .
  • Nastava se izvodi na engleskom jeziku.
  • Studentima RIT/ACMT-a pruža se prilika da jedan semestar pohađaju na Rochester Institute of Technology, u  Rochesteru, New York.
  • Programi i standardi studija usklađeni su s visokim međunarodnim standardima obrazovanja, što potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.
  • Predavači RIT/ACMT-a američki su i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom.
  • Velikom broju studenata RIT/ACMT osigurava vrijedne stipendije.

Šanse da dobijete stipendiju su velike

Don Hudspeth, dekan i predsjednik RIT/ACMT-a, istaknuo je: "Kako bismo studentima olakšali financiranje studija, već dugi niz godina izdvajamo značajna novčana sredstva koja dodjeljujemo u obliku stipendija. Više od 50 posto brucoša ostvarilo je pravo na stipendiju za upis u 2012./2013. akademsku godinu. To znači da svaki drugi student upisuje Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju uz financijsku potporu".

Obrazac na prijavu nalazi se sljedećem linku http://www.acmt.hr/applicationform/

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJA

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije