U Karlovcu djed ubio unuku

U Karlovcu djed ubio unuku

SEDAMDESET i devetogodišnji Karlovčanin Ivan Rožman jučer se oko 16 sati prijavio policiji da je usmrtio svoju 24-godišnju unuku Andreju Rožman u karlovačkom naselju Strmac.

Istražni sudac Ivan Perković je na očevidu izjavio  da je djed Ivan Rožman u dvorišnoj garaži usmrtio unuku Andreju netom što se vratila s posla. Usmrćena Andreja u predjelu trbuha ima nekoliko ubodnih rana, a na više mjesta po tijelu i tragove udaraca od metalne šipke. I šipka i nož, kao moguća sredstva ubojstva, pronađeni su nedaleko od mjesta ubojstva.

Prema informacija koje su susjedi iznijeli Novom listu, uzrok tragedije mogli bi biti nesređeni obiteljski odnosi. Prije desetak dana policija je već jednom imala intervenciju u obitelji Rožman. Tada je Ivan Rožama unuku Anderiju udario kolcem po glavi. Policija je tada navodno izjavila "da ne može ništa učiniti dok I. Rožman nešto ne napravi".

Susjedi tvrde da je starac bio u dugogodišnjoj svađi sa sinom i njegovom obitelji koja je živjela na katu, dok je on sam živio u prizemlju iste kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od rođaka obitelji Rožana rekao je da je Ivan Rožman vrlo čudan čovjek, koji je stalo izazivao neprilike. Navodno se najviše svađao s Andrejinom majkom Zdenkom, a nesretnu je djevojku izabrao za žrtvu jer mu se ona činila najslabijom osobom u obitelji.

Andreja Rožman je radila kao odgojiteljica u dječjem vrtiću. Na proljeće se planirala udati.

Izvor fotografije: Novi list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara