U KAZALIŠTU "TREŠNJi" U NOVOJ SEZONI ČAK ŠEST PRaizvedaba

Kazalište "Trešnja" za novu sezonu, koja počinje 21. rujna, najavljuje čak šest praizvedaba, a njezin je ansambl bogatiji za dva nova glumca Rushaidata Rakana i Bojana Navojca, te novu umjetničku voditeljicu Ninu Kleflin.

Kako se doznaje iz tog kazališta, koje je ove godine proslavilo 50. obljetnicu rada, 26. listopada na rasporedu je praizvedba "Alice u zemlji čudesa" Carrolla Lewisa u režiji Saše Anočića.

Mališane za Božić čeka nova blagdanska predstava "Božićni ukrasi" Marguerite Kreger Phillips, koja govori o neugodnim i ugodnim iznenađenjima, koji svima omogućuju da postanu boljim ljudima.

Siječanj će obilježiti "Miffy" Dicka Bruna u režiji Bruuna Kjuita, koja je nastala po popularnim istoimenim slikovnicama za djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
O dječaku Viktoru govori predstava "Viktor - duga ruka" Branke Vojnović u režiji Rene Medvešeka, koja je nastala po još neobjavljenoj slikovnici koju je ta zagrebačka pjesnikinja i novinarka napisala i sama ilustrirala.

Travanj će proći u znaku višestruko nagrađivane i prevođene melodrame "Mama kao priča", djela o samohranu ocu koji živi sa šestogodišnjim sinom, istaknutoga danskog dramskog autora Michaela Ramolesea.

Osim toga iz "Trešnje" su najavili i praizvedbu "Pinocchia" u režiji Nine Kleflin te "Malu sirenu" u koreografiji Desanke Virant.

(Hina) xkt ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara