54.80.87.250 US
 

UPISI DJECE U ZAGREBAČKE DJEČJE VRTIĆE OD 3. DO 31. SVIBNJA ZA PEDAGOŠKU GODINU 2004./2005.

Piše:
petak, 9.4.2004. 13:08
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zagrebački dječji vrtići zaprimat će zahtjeve za upis djece predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i naobrazbe za pedagošku godinu 2004./2005. od 3. do 31. svibnja, i to za redoviti program, program predškole, posebne cjelodnevne i poludnevne programe, te kraće programe, objavio je Gradski ured za obrazovanje i šport.

Gradski dječji vrtići obvezni su organizirati redoviti program predškolskog odgoja za djecu zaposlenih roditelja i djecu iz drugih prioritetnih kategorija, za koji roditelji, za 10-satni redoviti program, plaćaju 400 kuna na mjesec po djetetu, ako nemaju pravo na neku od propisanih olakšica, kao i program predškole za djecu u godini prije polaska u osnovnu školu. Osim toga, u skladu sa svojim planovima svaki dječji vrtić objavljuje dopunsku ponudu posebnih, te kraćih programa (strani jezici, ritmika, glazbene, likovne, tjelesne, športske i druge aktivnosti).

Poludnevni i smjenski program organizirat će se ako se prijavi dostatan broj djece na određenu području, u skladu s raspoloživim kapacitetom dječjih vrtića.

Programi za djecu od šest mjeseci do godinu dana organizirat će se ovisno o broju prijava zaposlenih roditelja i uvjetima u dječjim vrtićima na određenu području.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Osim zahtjeva za upis nužno je priložiti sljedeće dokumente: popunjen upitnik koji se dobiva u dječjem vrtiću, potvrda o radnom statusu roditelja, izvadak iz matične knjige rođenih ili rodni list, potvrdu o mjestu prebivališta djeteta i presliku osobne iskaznice roditelja.

Vrtići su obvezni najkasnije do 15. lipnja objaviti rezultate upisa, a roditelji koji su nezadovoljni rezultatima mogu se upravnom vijeću žaliti 15 dana nakon objave rezultata.

Upisana djeca počinju program predškolskog odgoja ostvarivati od 1. rujna.

(Hina) xpp/xkt yaz

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije