Uskrsna čestitka predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa

U POVODU nadolazećih uskrsnih blagdana, predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, u ime Hrvatskog sabora, uputio je svim građanima Republike Hrvatske uskrsnu čestitku.

"Poštovane građanke i građani Republike Hrvatske, uskrsni blagdani su oduvijek bili najveći blagdani u kršćanskom svijetu, vrijeme istinskog veselja i mira u svakom ljudskom srcu, u svakoj našoj obitelji. To je vrijeme kada se u ljudima iznova budi nada i vjera u bolje sutra, u ljepšu budućnost, u budućnost po mjeri svakog čovjeka. Uskrsni su blagdani vrijeme čiji običaji pridonose uvažavanju i razumijevanju među svim ljudima dobre volje", stoji u čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik Sabora naglasio je kako "Kristove riječi o ljubavi prema bližnjem kao ljubavi prema sebi samome, a o kojima je za svoga trećeg pohoda Hrvatskoj svjedočio Sveti Otac, i danas imaju najdublje značenje te da upravo te riječi čine suštinu sadržaja kršćanske nade i vjere".

"Svim vjernicima i svim ljudima dobre volje od srca želim radostan i blagoslovljen Uskrs", navodi se u Šeksovoj čestitki .

Predsjednik Šeks uputio je u ime svih zastupnika Hrvatskog sabora uskrsne čestitke predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije i zagrebačkom nadbiskupu, kardinalu Josipu Bozaniću, članovima Hrvatske biskupske konferencije i metropolitu zagrebačko-ljubljanskom Jovanu Pavloviću.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara