Valentinovo u Iloku i Zagrebu

Samo za danas, za Valentinovo, Trg Nikole Iločkog u središtu Iloka preimenovan je u Trg ljubavi.

Proslavi Valentinova na Trgu ljubavi pridružili su se mnogi ugostitelji, cvjećari, srednjoškolci, štićenici Staračkog doma, Gradski muzej te mjesni fotograf.

U organizaciji Turističke zajednice grada Iloka, na Trgu se cijeli dan mogu kupiti prigodni darovi, ruže i kolači, a oni kojima je hladno - i kuhano vino. Iločani su veliko zanimanje pokazali za fotografiranje parova na "ljubavnoj klupici", a glazbenu kulisu čine ljubavne skladbe. Iločki restorani danas nude valentinovske menije.

U izlogu cvjećarnice na glavnome gradskom trgu postavljene su valentinovske čestitke s početka prošlog stoljeća iz zbirke Muzeja grada Iloka.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavi Valentinova u Zagrebu pridružili su se pak članovi Mladeži HDZ-a, s kojima je bila i zamjenica premijera Jadranka Kosor, koji su na Cvjetnome trgu građanima dijelili ruže. U povodu Svetog Valentina, zaštitnika ljubavi i zaljubljenih, Jadranka Kosor poželjela je građanima u ovoj godini puno ljubavi, razumijevanja i tolerancije, te dokazivanja da je ljubav domišljata sudjelovanjem u akcijama koje mogu rješiti neke probleme.

Mladež HDZ-a u organiziranoj akciji u nekoliko županija i gradova daruje ruže i prigodne darove.

(Hina) xžd xtr yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara