54.80.115.140 US
 

Vlasnik lokala u kojem je pretučena maloljetna djevojka: Nisam monstrum, ne bih nikada ozlijeđenu djevojku izbacio na ulicu!

Piše: M.L.
petak, 28.12.2012. 21:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ilustracija: Shutterstock

NAKON što se Indexu obratila zabrinuta obitelj Antolović, čija je maloljetna kći 15. prosinca pretučena ispred kluba Bellagio u Vinkovcima od strane tri ženske osobe, u razgovoru za Index vlasnik kluba ispričao je svoju stranu priče. Tvrdi kako je djevojka uistinu sudjelovala u verbalnom i fizičkom okršaju s još tri djevojke, ali da stvarni razvoj događaja nije ni približno sličan onome koji je opisala njezina majka.

> Djevojčica brutalno pretučena u Vinkovcima, institucije šute: "Naša obitelj vodi tešku borbu za zdravlje našeg djeteta"

Podsjetimo, incident se dogodio 15. prosinca oko 23.15 sati, kada su, prema riječima njezine majke, 16-godišnju djevojku napale tri djevojke, udarale je šakom po licu, čupale joj kosu te je srušile na pod i cipelarile. Navodnu su je cijelo vrijeme držala dvojica odraslih muškaraca, a nakon premlaćivanja nitko joj nije htio pomoći, čak niti vlasnik lokala Zvjezdan Nerovčić. Navodno ga je zatražila za pomoć, nakon čega ju je, kako kaže njezina majka, poslao do šanka i rekao joj "da se sredi".

"Nismo mi barbari"

"Cure su plesale i došlo je do naguravanja, što je potpuno normalno, a napadnutoj djevojci je to zasmetalo. Dala je torbicu svojoj prijateljici i gurnula jednu od cura. Tu su njih tri na nju skočile i sve je to trajalo svega tri sekunde, nakon čega su nastavila plesati. Ponovno je došlo do sukoba, nakon čega sam došao do njih i rastavio ih, a napadnutu djevojku sam poslao do šanka i rekao joj da me pričeka", priča za Index vlasnik lokala.

Nakon što je smirio situaciju, tvrdi Nerovčić, vratio se do djevojke do šanka, ali nje više nije bilo. Tražio ju je po cijelom lokalu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Djevojka nije imala vidljivih znakova udaraca na sebi niti vidljivih ozljeda. Potpuna je neistina da su je dvojica odraslih držala i da smo mi svi navijali i skandirali. Pa nismo barbari!", kaže Nerovčić.

Djevojka je nakon tučnjave otišla u drugi lokal?

Prema riječima vlasnika lokala, djevojka je nakon tučnjave otišla u drugi noćni klub, gdje se zadržala sljedeća dva sata, što je u potpunoj suprotnosti s izjavama njezine majke, koja tvrdi da je 16-godišnjakinja tražila pomoć na Hitnoj, gdje su je odbili.

"Tek na putu prema kući svratila je do Hitne pomoći. Tamo su utvrdili da ima modricu na licu i pustili je kući. To je bilo oko 1.20 u noći, dva sata nakon tučnjave". Nerovčić tvrdi da ima svjedoke koji mogu potvrditi da je upravo njegova priča istinita.

"Nisam monstrum, ne bih nikada ozlijeđenu djevojku izbacio na ulicu, na snijeg i hladnoću"

"Pa nisam monstrum, ne bih nikada ozlijeđenu djevojku izbacio na ulicu, na snijeg i hladnoću. Nikako ne opravdavam tučnjavu i nanošenje ozljeda djevojci, to se ne smije niti jednom djetetu dogoditi i naravno da bih učinio sve da to spriječim i da pomognem djevojci. Ipak, ono što je njezina majka ispričala u medijima nije istina!", kaže vlasnik Bellagia.

Kako kaže Nerovčić, djevojka je prije dolaska u njegov klub bila na Bosutu, popularnom okupljalištu mladih poznatijem kao "Šank", u društvu prijatelja. Poznato mu je da mladi ljudi tamo odlaze konzumirati alkohol prije izlaska, ali ne može sa sigurnošću tvrditi da je djevojka te večeri bila pod utjecajem alkohola.

Iz PU vukovarsko-srijemske doznajemo kako je istraga o cijelom slučaju u tijeku, a budući da se radi o maloljetnim osobama nije moguće dobiti uvid u detalje istrage. "Sve će informacije biti poznate javnosti nakon završene istrage", kratko su nam rekli u policiji.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije