Vlasta Pavić u Ljubljani

GRADONAČELNICE Ljubljane, Zagreba i Beograda Danica Simšič, Vlasta Pavić i Radmila Hrustanović potpisale su danas u Ljubljani pismo o namjeri kojim su izrazile želju za jačanje suradnje tri grada na području lokalne uprave.

Kako je nakon potpisivanja izjavila gradonačelnica Zagreba Vlasta Pavić, riječ je o inicijativi kojom se želi pojačati suradnja tih gradova. "Ne bavimo se visokom politikom, ali se nadam i iskreno vjerujem da će se mnogo od planiranog ostvariti" rekla je Pavić, dodajući da je inicijativa o jačanju suradnje Zagreba, Beograda i Ljubljane u ovom trenutku korisna za sve.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnica Ljubljane Danica Simšič rekla je da će se pismom namjere pojačati suradnja triju gradova na pitanjima rada sa mladima i razmjene iskustva u pitanjima koje zanimaju građane. Osim toga predloženo je da iduće godine, vjerojatno na hrvatskoj obali, bude organizirano zajedničko ljetovanje skupine invalida iz sva tri grada. Najviše pohvala ideji suradnje tri grada izrazila je gradonačelnica Beograda Radimila Hrustanović. "Gradovi idu ispred država", rekla je ona dodajući da je riječ o stvaranju ambijenta kojim će se jačati i politička suradnja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara