54.198.134.127 US
 

Vrijedno ulaganje pivovare Carlsberg Croatia

Piše:
utorak, 6.7.2004. 18:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

CARLSBERG Croatia, najbrže rastuća pivovara u Hrvatskoj, održala je danas u Splitu svečanost predaje 5 transportnih vozila svojim distributerima čime će olakšati ostvarenje zajedničkih ciljeva što kvalitetnije i pravovremene opskrbe ugostiteljskih objekata i trgovina širom Hrvatske. Sredinom lipnja pivovara je predala prvih 5 vozila distributerima u Rijeci.

Pivovara Carlsberg Croatia kroz nova ulaganja ponovno dokazuje svoju snažnu predanost u zadovoljavanju potreba podjednako svojih potrošača kao i svojih partnera i distributera. Za kupnju 10 novih vozila svojim distributerima, pivovara Carlsberg Croatia uložit će ukupno 6 milijuna kuna tijekom idućih 5 godina, a vrijednost po vozilu iznosi 120 000 kuna godišnje.

Carlsberg Croatia ujedno pokriva i troškove punog kasko osiguranja, kao i troškove njihovog oslikavanja. «Pivovara Carlsberg Croatia je kompanija koja je u potpunosti predana zadovoljavanju potreba svojih potrošača. Ovom investicijom željeli smo dodatno unaprijediti opskrbu ugostiteljskih objekata i trgovina kako bi našim potrošačima omogućili da bezbrižno uživaju u svom omiljenom pivu. Posebno me veseli što smo u mogućnosti pomoći svojim partnerima da što kvalitetnije i lakše opskrbljuju zahtjevna tržišta za vrijeme turističke sezone u Dalmaciji i Primorju», rekao je Jorn Pedersen, direktor društva Carlsberg Croatia.

Pivovara čiji je tržišni udio dosegao 12% svoj poslovni uspjeh temelji na iskrenosti prema potrošačima te stalnim inovacijama u proizvodnji visoko kvalitetnih brandova i proizvoda. Vrijedna investicija ulaganja u transportna vozila dokazuje kako pivovara obraća jednaku pažnju svim fazama u proizvodnji i distribuciji svojih brandova. Kroz razvijanje transportnih mogućnosti odabranih distributera, pivovara Carlsberg Croatia kontinuirano unapređuje  dostupnost svojih piva u svim krajevima Hrvatske.

Sklopivši ugovor s HVB Leasingom, pivovara Carlsberg Croatia, kao velika kompanija, pomogla je ostvariti povoljnije uvjete nabave vozila svojim distributerima nego što bi ih oni mogli ostvariti bez njezinog angažmana. Na taj je način ostvarena transparentna i odgovorna poslovna suradnja između jedne od vodećih pivovara u Hrvatskoj i odabranih najvećih distributerskih kompanija. Vodeći se visokim standardima, pivovara Carlsberg Croatia odlučila je vozila dodijeliti onim distributerima koji već tradicionalno zadovoljavaju stroge kriterije u dugoročnoj, uspješnoj i profesionalnoj suradnji. Ovakva ulaganja pivovara očekuje i u budućnosti čime će nastaviti poslovne suradnje zasnovane na najvišim standardima pri postizanju zajedničkih ciljeva sa svojim najuspješnijim partnerima.

Kroz poslovnu politiku usmjerenu prema potrošačima, pivovara Carlsberg Croatia kao uspješna i ambiciozna kompanija nastoji ostvariti visoko postavljene ciljeve. Visoki standardi kvalitete proizvedenog piva te usluga predstavljaju ciljeve koje pivovara kroz svoje poslovanje bez iznimke ostvaruje.

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije