Zagrebački policajac počinio samoubojstvo službenim pištoljem

Zagrebački policajac počinio samoubojstvo službenim pištoljem
ZAGREBAČKA policija danas je potvrdila da je policijski službenik koji je sinoć pronađen mrtav pokraj Sisačke ceste na području Novog Zagreba počinio samoubojstvo službenim pištoljem.

Glasnogovornica policije Stanka Saraja danas nije željela iznijeti više pojedinosti o mrtvom policajcu, kazavši samo da je taj 46-godišnjak radio u Ministarstvu unutarnjih poslova, a ne u jednoj od zagrebačkih policijskih postaja.

Još nisu poznati mogući razlozi samoubojstva, a policajac iza sebe nije ostavio tragove ili oproštajno pismo koji bi upućivali na motive, kaže Saraja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrtav policijski službenik pronađen je sinoć oko 20 sati pored svog automobila parkiranog uz rub Sisačke ceste. U vrijeme smrti nije bio u službi, a kraj tijela je pronađen službeni pištolj marke Crvena zastava, kalibra 9 milimetara.

Kako odmah nije utvrđeno da je riječ o samoubojstvu policija je blokirala sav promet Sisačkom cestom u blizini zagrebačkog naselja Botinec od 21,25 do 1,10 sati.

Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se obaviti obdukcija, ali i balističko vještačenjem, kako bi se otkrilo više okolnosti ovog događaja, navode u policiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara