Zagrepčanin osumnjičen za spolni odnos i bludničenje nad dječacima

ZAGREBAČKA policija privela je istražnom sucu 54-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči da je u lipnju ove godine u više navrata imao spolni odnos s 13-godišnjim dječakom i bludničio nad 16-godišnjakom.

Policija je danas izvijestila da je osumnjičeni tijekom lipnja dječake upoznao na tramvajskim stanicama te da je radi zadovoljavanja vlastite seksualne pohote, iskoristio njihovo neznanje, mladost i nedovoljnu duševnu razvijenost, te im kao nagradu dao manji novčani iznos. S 13-godišnjim dječakom imao je spolne odnose, a nad 16-godišnjim je bludničio, kažu u policiji koja je za slučaj doznala tek prije tri dana kada su to roditelji starijeg dječaka prijavili.

Osumnjičeni je kaznena djela nad dvojicom maloljetnika počinio u svom automobilu i na još nekoliko mjesta u gradu, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kriminalističke obrade osumnjičenik je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

No, osim zbog spolnog odnosa s djetetom i bludnih radnji, 54-godišnji muškarac prijavljen je i zbog zlouporabe opojnih droga jer je policija u njegovom domu pronašla 42 tablete praxitena, 44 stabljike indijske konoplje s korijenom, više komada sjemenki indijske konoplje, 10 grama marihuane i prozirnu tekućinu u medicinskoj šprici na kojoj je pisalo heptanon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara