Župan Komadina: za projektno partnerstvo s Vladom

Primorskogoranski župan Zlatko Komadina na današnjoj je konferenciji za novinstvo, izvješćujući o razgovoru s predsjednikom Vlade Ivom Sanaderom prošli ponedjeljak, rekao kako županija traži projektno, a ne političko partnerstvo, što znači usuglašenost oko nastavka razvojnih projekata na području županije, koje, kako je rekao, premijer načelno podupire.

Komadina je rekao kako očekuje konkretizaciju u realizaciji tog projektnog partnerstva nakon očitovanja resornih ministarstava i javnih poduzeća, kojima će, po Sanaderovoj najavi, biti poslani upiti županije.

Izvijestio je i o najavi Sanadera da službeno posjeti Rijeku i Županiju krajem ovog mjeseca kada bi se održala sjednica državnog povjerenstva za ceste u tom gradu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer je, prenio je Komadina, također najavio da će od ministra zdravstva Andrije Hebranga zatražiti da posjeti Rijeku kako bi se u razgovorima s predstavnicima Rijeke, Županije i riječkog KBC prekinule polemike oko izdvajanja za riječko zdravstvo iz državnog proračuna i oko gradnje nove bolnice.

(Hina) xdsil yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara