26´´ LCD TV za Bom Chicka Wah Wah najluđi natječaj

Piše:
utorak, 21.8.2007. 16:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

26´´ LCD TV za Bom Chicka Wah Wah najluđi natječaj

NIKAD bolji Axe mirisi s dodanim BCWW efektom dodali i nikad bolji 26'' LCD Sony Bravia HDTV kao glavna nagrada. Od tebe se očekuje da snimiš spot koristeći bilo koji alat koji ti je pri ruci – mobilni telefon, video kamera, animacija na računalu, digitalac, web kamera – sve to može poslužiti kao sredstvo za osvajanje ženskih srdaca, a malo je reći – i 26-inčne plazme!

Do 18. rujna složi najluđi Bom Chicka Wah Wah video spot, isti 'ukrcaj' na YouTube, a potom ovdje ispuni prijavnicu ("pošalji") i čekaj svoju nagradu u tri kategorije - najluđi video spot, najbolja režija i najbolja vokalna izvedba.

Ocjena ludosti je u rukama Tulumarke, režiju nominira Filmski.net dok će vokalnu izvedbu izglasati Muzika.hr. Pobjednici će uz planetarnu slavu i mp3 player dobiti i Bom Chicka majicu i Axe mirise s dodanim BCWW efektom.

Dijeli se i pet nagrada publike i to u vidu Axe mirisa i pripadajućih majica, a pobjednike birate svi vi koji do 18. rujna glasate za svog favorita na www.axe-bcww.com.

Bom Chicka Wah Wah efekta neće ostati pošteđeni ni glasači, jer će njih pet najsretnijih također nabaciti majicu i Axe mirise.

Prijavom na natječaj garantirate da su prijavljeni radovi vaše autorsko djelo i da na njih nitko drugi ne polaže autorska prava.

Radovi ne smiju sadržavati ilegalan, uvredljiv, pornografski i seksualno eksplicitan sadržaj. Također, u prijavljenim radovima neprihvatljivo je nasilje, govor mržnje, agresivno ponašanje, maltretiranje, ponižavanje i otkrivanje osobnih informacija. Materijali takvog sadržaja bit će uklonjeni, jednakom brzinom kojom Bom Chicka Wah Wah uklanja inhibicije.

Još čitaš ovaj članak? A snimanje?

Sponzorirani članak

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije