Alex Reid: Imam spermu Supermana!

KLJUČNI PODACI
  • "Napravili smo sve testove i oboje smo zdravi, ali nešto jednostavno nije funkcioniralo kako treba"
  • Katie i Alex žele dijete
  • Britanska starleta nije uspjela zatrudnjeti iako njezin suprug tvrdi da ima "spermu Supermana"
Piše: A.M.
utorak, 2.11.2010. 12:25
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Alex Reid: Imam spermu Supermana!

Foto: JLP

SUPRUG britanske starlete Katie Price, nekima poznatije kao Jordan, Alex Reid priznao je medijima da vjeruje kako još uvijek može raditi djecu. "Napravili smo sve testove i oboje smo zdravi, ali nešto jednostavno nije funkcioniralo kako treba. Želimo dijete sada, baš kao što je i Katie rekla. Specijalisti su potvrdili da imam spermu Supermana", pohvalio se Alex otočnim medijima.

"Vjerujem da ti Bog ne da uvijek ono što želiš, ali to je s razlogom. Za sve postoji određeno vrijeme i ono će kad-tad doći", dodaje Alex koji je nedavno posrnuo i spavao sa svojom suprugom iako je odlučio apstinirati zbog boksa. Podsjetimo, nedavno je izjavio kako se mjesec dana ne želi seksati sa suprugom Katie Price kako bi do sljedećeg sportskog okršaja s protivnikom postao dovoljno agresivan. No, borac u kavezu i pobjednik britanskog Celebrity Big Brothera brzo je pokleknuo te priznao da je pogazio vlastitu odluku.

"Oboje smo bili na putu neko vrijeme, cijeli prošli tjedan, tako da smo morali prekršiti pravila kada smo se napokon vratili i ponovo vidjeli", priznao je Alex.