Algoritam pokrenuo nove web stranice

Piše:
ponedjeljak, 2.2.2004. 19:09
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Algoritam pokrenuo nove web stranice

NAJVEĆA hrvatska e-trgovina, algoritam.hr, doživjela je redizajn, a nova je stranica u potpunosti prilagođena potrebana kupaca.

Osim dizajnerskih zahvata, posebnu pažnju smo posvetili performansama, odnosno ubrzanju nase baze podataka, stoga je pregled i pretraga proizvoda znatno olaksana kao i sama kupovina.

Posjetitelji od sada mogu sudjelovati u posve obnovljenom Forumu, atraktivnim aukcijama, tematskim stranicama (Jamie Oliver) i ostalim zanimljivim sadržajima.

Osim redizajna i prelaska s PHP-a na ASP, dodatno je pojednostavljena logika navigacije, pretraživanja i naručivanja proizvoda kojih je sada u bazi više od 35.000.

Proširene su i mogućnosti plaćanja i dostave, odnosno uz plaćanje kreditnim karticama i gotovinom (pouzećem) od sada se može plaćati općom uplatnicom i virmanom, a narudžbe se mogu preuzimati i u najbližoj Algoritmovoj knjižari.

Svi registrirani korisnici prijavljuju se u web shop sa svojim "starim" korisničkim podacima (korisničko ime - email, i lozinka), a uskoro će moći i lakše pratiti sve prijašnje i nove narudžbe.