Alka Vuica umjesto Severine u Bregovićevom filmu?

Piše:
subota, 10.4.2004. 10:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Alka Vuica umjesto Severine u Bregovićevom filmu?

TABLOID Svet redovito prati sve što se događa s prvim filmskim projektom poznatog glazbenika i najavljuje novu hrvatsku pjevačicu u "Karmen sa srećnim krajem".

Već je poznato da Bregović ima problema s glavnom glumicom pa se nakon odbijanja Penelope Cruz i Cece odlučio za Severinu.

Naša zvijezda došla je u Beograd s novim ljubavnikom koji je pri pregovorima radio ljubomorne scene pa je Brega brzo otpilio Seve.

Sada se javila Alka Vujica koja tvrdi da je osnivač "Bijelog Dugmeta" pri pisanju scenarija mislio baš na nju, ali kako će se po novoj verziji film snimati na francuskom jeziku ona je otpala za glavnu ulogu, ali mu je sama predložila da bi mogla glumiti transvestita.

Alka i Goran davni su prijatelji i ona ga je pozvala kao gosta na svoj zagrebački koncert kojim obilježava 20-godišnjicu uspješne karijere.

Alka bi željela da Brega stigne sa svojim trubačima ali zbog zauzetosti oko svog prvog filma on će se teško uopće pojaviti u Zagrebu.

Na tom spektaklu pod nazivom "Cirkus" pjevat će mnoge glazbene zvijezde kojima je ona pisala pjesme poput Olivera Dragojevića, Josipe Lisac ,Nine Badrić i Vlade Kalembera, a iz Amerike bi trebala stići i nekad super popularna Tajči.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije