Ana Kournikova krasi novi Sports Illustrated

Piše:
utorak, 10.2.2004. 18:50
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ana Kournikova krasi novi Sports Illustrated

IAKO se već neko vrijeme ne bavi tenisom, Ana Kournikova još je uvijek itekako privlačna djevojka, pa ju je tako i čuveni Sports Illustrated uvrstio u svoje specijalno izdanje s lijepim sportašicama u kupaćim kostimima.

Svake godine Sports Illustrated objavi specijalno izdanje ispunjeno fotografijama najljepših sportskih ljepotica u kupaćim kostimima, a naslovnicu ovogodišnjeg izdanja krasi Ana Kournikova, koju su urednici izdanja nazvali "naljepšom igračicom tenisa na svijetu".

Fotografije Ane Kournikove koje će se naći u novom izdanju Sports Illustrated Swimsuit snimljene su na prekrasnim plažama u Puerto Ricu, a prikazuju Anu kako uživa na plaži u minijaturnom bikiniju.

U razgovoru za ABC News, Kournikova je izjavila kako su je iz Sports Illustrateda zvali i ranije, ali kako se nije mogla odazvati zbog sportskih obaveza.

"Ali sada, kad se odmaram od tenisa, je savršeno vrijeme za ovakav foto-session" - dodala je lijepa Ana.

Sports Illustrated objavio je i kalendar za 2004 sa 12 velikih fotografija Ane Kournikove, koji možete kupiti preko nekog od brojnih web shopova za 13 američkih dolara, a ako ste vičniji Internetu, vjerojatno ćete naći načina da do novog Aninog kalendara dođete i besplatno.