ANGELIE JOLIE: RAD ZA UN PROMIJENIO MI JE ŽIVOT

Piše:
nedjelja, 20.7.2003. 09:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Američka glumica Angelina Jolie izjavila je da joj se život promijenio otkad je imenovana ambasadoricom dobre volje za UN.

"Često sam znala ležati u mraku i pitati se što je to što moram napraviti u životu", rekla je Angelie Jolie za novi broj američkog izdanja časopisa "Cosmopolitan". Sasvim slučajno otišla sam u Washington i saznala o UN-u i putovanjima oko svijeta. To me u potpunosti promijenilo", dodala je.

Nekad kontroverzna 28-godišnja američka glumica, koja glumi i u novom nastavku velikog filmskog hita o Lari Croft - "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life", kaže da joj je njezin dvogodišnji sin Maddox najvažniji u životu.

Jolie je Maddoxa posvojila prošle godine u Kambodži, u vrijeme kada joj se već počeo raspadati brak s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom. Razveli su se u svibnju.

"Prije Maddoxa, kada mi je sve krenulo po krivu, obično bih bila depresivna, autodestruktivna i izgubljena, a sada si to ne smijem dopustiti", rekla je Oscarovka. "Maddox mi je dao snagu. Nikada ranije nisam upoznala ovakvu vrstu ljubavi".

Jedan od većih izazova za nju je, kako je sama priznala, kako objasniti sinu da ne postoji Djed Mraz. "Ne želim mu reći da postoji kad to nije istina", kaže Jolie. "U nedoumici sam i zbog Uskršnjeg zeke. A možda se samo moram malo opustiti", dodala je.

Jolie je 1999. osvojila Oscara za sporednu ulogu u filmu "Prekinuta mladost"." Ona će se uskoro pojaviti i u filmovima "Beyond Borders" i "Sharkslayer."

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije