Angelina Jolie ovaj put razgolićena do kraja

Piše:
četvrtak, 9.10.2008. 21:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Angelina Jolie ovaj put razgolićena do kraja

O OSOBNIM stvarima oni ne vole pričati. Paparazzi su njihovi najljući neprijatelji zbog zadiranja u privatnost. A onda, svako malo, eto najpoznatijeg holivudskog para u najintimnijim trenucima - ekskluzivno - samo za cjelokupnu svjetsku javnost. Posljednje vijesti s druge strane bare kažu da su se Angelina Jolie i Brad Pitt razgolitili u novom broju magazina "W". Figurativno i do kraja.

Majka šestero djece (koju pamtimo i kao deklariranu biseksualku i promiskuitetnu nadu Hollywooda koja ima dva braka iza sebe) pozirala je svojem životnom partneru dok doji jedno od njihovih novorođenih blizanaca. Cijeli set fotografija, usnimljenih u njihovoj francuskoj palači, glumačko-ljubavno-roditeljski par ustupio je (vjerojatno za novac) američkome mjesečniku.

Djeca im priječe redoviti seks?

Brangelina ozbiljno nastoji dokazati da žive svoje najljepše dane i da priče o razvodu nemaju temelja. Prvo je prije nekoliko dana 33-godišnja glumica izjavila: "Čim se Brad i ja zaključamo u sobu, netko od djece dođe pred vrata i kuca. I, naravno, pustimo ga unutra. Tako završavaju i naša zajednička kupanja. Na kraju dana, kad se Brad i ja odlučimo opustiti u jacuzziju, djeca dotrče do nas čim čuju zvuk vode i žele uskočiti". Pričom kako im se remeti redoviti seksualni odnos, Angelina je zapravo htjela pojasniti i najvećem nevjerniku da nevoljama u raju nema mjesta. Javnost još nije zaboravila ni tu priču, i evo ih opet - ovaj put s fotografijama dojenja. Nema sumnje da će se magazin rasprodati, da će nakon ovoga zasigurno svatko tko je imalo sumnjao u sretan suživot Brangeline, sad biti (konačno, nadamo se) obeshrabren. Ali bilo bi lijepo kada bi manje bili licemjerni jer, svim protestima protiv "žutila" usprkos, s vremena na vrijeme najljepši par Hollywooda počasti nas nekom obiteljskom ekskluzivom. Podsjetimo samo da se par još nije vjenčao jer, kako su svojedobno rekli, žele to napraviti bez medijske pompe, a znaju da je to nemoguće.

E.D.
Foto: Guliver/Getty