Angelina Jolie priznala da je imala avanturu sa ženom

Piše:
četvrtak, 10.7.2003. 12:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Angelina Jolie priznala da je imala avanturu sa ženom

PRIZNAVŠI kako se osjećala preobraćenom nakon posvojenja sina, glumica Angelina Jolie razgovarala je o svojoj povijesti samoranjavanja, biseksualnosti te posljedicama raspada braka u televizijskom intervjuu koji će se emitirati na postaji ABC.

Jolie (28) je govorila o bračnoj sreći te neslaganju s bivšim suprugom, glumcem Billyjem Bobom Thorntonom, rekavši Barbari Walters za program ABC News: "Mislila sam da je predivan. Sada jednostavno mislim da ga ne poznajem".Kratak ali strastven brak Angeline Jolie s Thorntonom raspao se prošle godine, nekoliko mjeseci nakon što je ona posvojila mušku bebu kambodžanskog podrijetla. Par se službeno razveo u svibnju. Tijekom dvije godine prije njihove rastave, par je slovio za jedan od holivudskih najuzbudljivijih parova, privlačeći pozornost zbog svojih neobičnih izraza privrženosti. Na tijelima su nosili tetovaže, a oko vrata privjeske s krvlju onog drugog, dok je ona čak navodno kupila zajedničku parcelu na groblju.

Od njihova prekida, međutim, kako je izjavila dobitnica Oscara, Jolie i Thornton ne razgovaraju. "Ne, nismo prijatelji. Kao da smo se jednostavno promijenili. Postali smo drugi ljudi i ne bih znala o čemu bih s njim razgovarala", rekla je, dodajući da si je s ruke dala laserom odstraniti tetovažu s imenom "Billy Bob".

Jolie je rekla da je također još uvijek u zahlađenim odnosima s ocem, glumcem Jonom Voightom, usprkos kratkotrajnom zbližavanju tijekom zajedničkog rada na filmu "Lara Croft: Tomb Raider". Jolie je izjavila da nije izlazila s muškarcima nakon raskida s Thorntonom i rekla: "Mislim da se više nikad neću udavati. Ne želim imati privremenog oca za svojeg sina".

Međutim, Jolie je izjavila da se smatra "vrlo seksualnom osobom" i priznala da je u prošlosti imala avanturu sa ženom, izjavivši da se "iznenadila kad je odjednom shvatila da gaji osjećaje koje je uvijek osjećala prema muškarcima, prema ženi, i da je želi ljubiti i dodirivati?"

Također je govorila o mračnoj strani svoje prošlosti, uključujući rane ambicije da radi u pogrebnom poduzeću, njezinu mladenačku opčinjenost noževima i tinejdžersku sklonost samoranjavanju, jednom tijekom spolnog odnosa. Jolie kaže da se više ne upušta u takvo ponašanje.

"Mislim da jednom kad odlučite imati dijete, ne možete više razmišljati o samoubojstvu i ne možete se više ponašati autodestruktivno".