Antonija Blaće ipak ne prelazi na HRT

Piše:
srijeda, 10.1.2007. 18:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Antonija Blaće ipak ne prelazi na HRT

Glasnogovorniku RTL televizije Kristijanu Gržetiću pitanje o voditeljičinom "transferu" bio je prvi glas, te nam odgovara kako se radi o pukim glasinama i dezinformacijama, te kako je prelazak voditeljice druge i treće sezone Big Brothera na nacionalnu televiziju "čista glupost".

Budući da još uvijek nije poznato tko će preuzeti voditeljsku ulogu iduće sezone Big Brothera, a s obzirom na to da je Antonijin angažman u reality showu Fear Factor predan javnosti relativno nepoznatoj, mladoj voditeljici Mari Magaš, nije trebalo dugo da se netko zločest dosjeti kako iza svega toga stoji zapravo RTL-ova zasićenost 27-godišnjom voditeljicom. No, u razgovoru za Index, Gržetić opovrgava gore navedeno:

"Voditeljski je angažman u Fear Factoru predan Mari Magaš jer se radi o novoj koncepciji emisije, s novim sadržajima. S obzirom na to, emisija zahtijeva i drugi tip voditelja." - objašnjava Gržetić.

No, angažman Antonije Blaće na RTL televiziji završetkom posljednje sezone Big Brother showa tu nikako ne prestaje. Naime, iako voditeljicu nećemo imati prilike gledati u novoj sezoni "Plašidbenog čimbenika", kako su ime showa neki duhovito preveli na hrvatski jezik,  Antoniju ćemo, kako neslužbeno doznajemo, gledati u sasvim novom projektu RTL televizije, a koji je tek u pripremi.

B.S.
Foto: M.P.