Ashley Judd na Broadwayju u "Mački na vrućem limenom krovu"

Piše:
srijeda, 19.2.2003. 17:01
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ashley Judd na Broadwayju u "Mački na vrućem limenom krovu" AMERIČKA glumica mlađe generacije Ashley Judd (´Kolekcionar´) debitirat će na Broadwayju kao Maggie u ´Mački na vrućem limenom krovu´, a zbog te je uloge odbila filmsku ulogu fatalne Batmanove protivnice Catwoman, objavio je u srijedu časopis Variety.

Prije dvije godine Judd je čvrsto prigrabila ulogu Catwoman, koju je u filmu ´Povratak Batmana´ iz 1992. godine tumačila Michelle Pfeiffer. Međutim, Warner Bros. je odgađao početak snimanja sve dok ne bude gotov scenarij za film.

Judd se zainteresirala za mogućnost sudjelovanja u broadwayjskoj predstavi kad su producent Bill Kenwright i redatelj Anthony Page odlučili ´Mačku na vrućem limenom krovu´, koja je doživjela veliki uspjeh u Londonu, postaviti i u New Yorku.

Njezini su agenti dogovorili sudjelovanje u predstavi, te su Warner Bros.-u poručili da, ukoliko dođe do preklapanja rasporeda, ne može računati na Judd u ulozi Catwoman.

Sudbina je htjela da scenarij za novog Batmana bude dovršen na vrijeme, te je Warner odlučio početi snimanje krajem ljeta ili početkom jeseni, u vrijeme kad će Judd biti zauzeta na Broadwayju.

Variety navodi da je Warner ulogu Catwoman ponudio Nicole Kidman, koja je u ´Povratku Batmana´ imala manju ulogu.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije