Australac na eBayu prodaje život

Piše:
ponedjeljak, 17.3.2008. 13:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Australac na eBayu prodaje život

BRITANCU koji je emigrirao u Australiju, toliko je dozlogrdilo nakon propalog braka, da je svoj čitav život stavio na prodaju na eBay, piše portal Ananova. 44-godišnji Ian Usher prodaje svoj trosobni stan, auto, posao i sve što posjeduje, javlja Daily Telegraph. Aukcija će početi s iznosom od samo jednog dolara, ali Ian Usher se nada kako će nakon sedmodnevne aukcije u lipnju dobiti 230 tisuća funti.

Usher je u Australiju došao iz engleskog grada Scarborougha prije šest godina, te je postao australskim građaninom 2006. godine. Sa ženom Laurom se rastao prošle godine nakon pet godina braka. "Život mi je super, ali ja samo želim početi iznova, doslovce, pa stoga prodajem apsolutno sve što posjedujem. Cilj mi je da po završetku aukcije krenem samo s lisnicom u jednom i putovnicom u drugom džepu, na prvi avion prema bilo kuda", rekao je.

"Život mi je pomalo tužna priča, ali ne želim nekome prodati takvo što... Ovo je samo moj način na koji se suočavam s time što mi se dogodilo", dodao je. Njegova kuća nalazi se na 30-ak minuta vožnje vlakom od središta Pertha, a pored nje prodaje se i Kawasakijew motocikl, jet ski, daske za surfanje, padobran i TV s ekranom od 180 cm. Uspješan kupac će dobiti pristup prijateljima Iana Ushera i dvotjedni probni period na njegovom poslu u trgovini tepiha, s mogućnošću stalnog zaposlenja.

B.V.