Ava Karabatić o Robertu Kurbaši: Držim njegovu sliku iznad kreveta

KLJUČNI PODACI
  • Ava kaže da će napraviti tri nove tetovaže, a jedna od njih biti će tata Ivica
  • Kaže kako joj se jako sviđa Robert Kurbaša
  • Dodala je i kako ima visoki IQ
Piše: T.M.
ponedjeljak, 10.10.2011. 18:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ava Karabatić o Robertu Kurbaši: Držim njegovu sliku iznad kreveta

Foto: Index

STARLETA Ava Karabatić tijekom intervjua za InMagazin objasnila je kako su se ona i, sad veći bivši dečko, Špiro razišli zato jer je svatko morao poći svojim putem. Dodala je i kako je upravo tata Ivica čovjek njenog života pa će ga tetovirati, a osim toga, planira još dvije tetovaže. Tako će na jednoj tetovirati pelin i med po pjesmi Dina Dvornika, a na drugoj "moja vjera me spasila".

Ava je otkrila i kako nema problema sa alkoholom, kako se šuškalo proteklih dana, te je rekla: "ako je grijeh popiti čašicu vina poslije ribe i mesa onda je to moj preveliki grijeh". Također, otkrila je i koliki joj je kvocijent inteligencije. "Moj IQ je negdje između Sharon Stone i još jedne poznate glumice, to vam je negdje između 165 i 170".

Na pitanje da komentira svoju afekciju prema glumcu Robertu Kurbaši, kojeg je upoznala prije desetak dana dok je bila u žiriju za jedan izbor ljepote, Ava je izjavila: "Držim njegovu sliku iznad kreveta. Ako baš ne mogu uživo neke stvari napraviti onda mogu na posteru. Voljela bih izaći s njim na piće, popričati i pokazati kakva sam ja zapravo", izjavila je studentica talijanskog jezika.