Ava Karabatić proziva B.a.B.e, profesor Špiro nazad za katedru

Piše:
subota, 31.10.2009. 10:39
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ava Karabatić proziva B.a.B.e, profesor Špiro nazad za katedru

Tekst: B.M.
Foto: Jure Mišković/ Cropix

AFERA "ucjenjivanje" splitske starlete Ave Karabatić i njezinog profesora Živka Nižića završava se polako na svima nam poznati i toliko simpatični hrvatski način. Da podsjetimo, sveučilišni profesor i pročelnik Odjela za talijanistiku prof.dr. Živko Nižić je 14.listopada zatražio umirovljenje nakon što je 7.listopada privedena njegova studentica Ava Karabatić, njezina majka Sanja i dečko Špiro Miličić jer su profesora ucjenjivali radi slanja lascivnih SMS poruka Avi te zatražili 9 tisuća eura u zamjenu za šutnju.

Nekoliko dana poslije, prof. Živko mijenja odluku i odlučuje nastaviti s predavanjima, prenose mediji. Avaje, da podsjetimo, radi ucjenjivanja bila uhićena, no uskoro i puštena da se brani sa slobode, a njezin dečko je zadržan u pritvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. No i Špiro je jučer pušten na slobodu. Ava je izjavila za medije kako je šokirana činjenicom da je profesor povukao zahtjev za umirovljenjem te kako joj to pokazuje da on samo čeka da se cijela situacija smiri.

Izjavila je nadalje da je ona tražila pomoć od udruge B.a.B.e, ali i ostalih udruga koje se bave žrtvama zlostavljanja, no nitko joj, kaže, ne želi pomoći kada se slikala za Klik i bavila manekenstvom. Svog dečka ne opravdava što je ucjenjivao profesora no ostaje uz njega jer ga, kaže, voli svim srcem. Ava je inače javnosti postala poznata po svom hvaljenju o izlascima i koketiranju s poznatim rukometašem Ivanom Balićem, no od svega na kraju nije bilo ništa. Bio je to tek jedan od načina da se starleta predstavi široj javnosti.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije