Banja Luka i Budva dobri za Rolling Stonese, ali Zagreb ne?

Piše:
petak, 30.3.2007. 11:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Banja Luka i Budva dobri za Rolling Stonese, ali Zagreb ne?

Naime, Volfgang Klinger, menadžer austrijske agencije "Rock & More" i glavni organizator koncerata Rolling Stonesa za Austriju i Balkan, u srijedu je potvrdio kako 4. travnja stiže u Banja Luku, kako bi se sastao s predstavnicima Vlade RS, prenose Nezavisne novine. Istu informaciju im je potvrdila i Vera Sajić iz vladinog Ureda za odnose s javnošću, koja je istaknula da će se na sastanku razgovarati o mogućnosti organizacije koncerta Rolling Stonesa u Banja Luci ove godine.

Iako još nema službenih planova o organizaciji banjalučkog koncerta, Sajić je izjavila kako će s Klingerom razgovarati o toj mogućnosti i truditi se prikupiti što više informacija o organizaciji njihova koncerta. Inicijator banjalučkog koncerta je Siniša Tomić, direktor banjalučke agencije "Front Stage".

Za sada su službeno potvrđeni nastupi Stonesa 9. srpnja na budvanskoj plaži Jaz i 14. srpnja na beogradskom "Hipodromu". Iako je prvotno najavljivano da će 9. srpnja Stonesi nastupiti u Zagrebu, to je navodno otkazano "zbog neozbiljnosti hrvatskih organizatora", a Budva je "uskočila" kao zamjenska destinacija.

I.M.
Foto: AFP

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije