BB Marijanin moto: Bolje žaliti zbog nečega što si napravio nego zbog propuštenog

KLJUČNI PODACI
  • Nirmal i Soraja su se pomirili
  • Stanari su morali smisliti čestitku za Uskrs
Piše: A.A.
nedjelja, 24.4.2011. 13:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BB Marijanin moto: Bolje žaliti zbog nečega što si napravio nego zbog propuštenog

Screenshot: YouTube

STANARI BB kuće jučerašnji su dan proveli okruženi plakanjem "beba", za koje se na brinu baš najbolje. Dobili su i zadatak da smisle pjesmicu kao čestitku za Uskrs. U izvršenju je prednjačio Nemeš, koji je smišljao tekst i ispravljao tuđi. Nirmal i Soraja su se pomirili, no odnos im je, barem po njenom mišljenju, samo služben. Nirmal misli da su zanimljivi gledateljima.

Nemeš se kod Big Brothera raspituje brine li se on o stanarima i kada izađu iz kuće te na taj način diskretno želi saznati hoće li netko pomoći Marijani kada izađe. Ona i njezin kućni ljubavnik po cijeli se dan maze i izmjenjuju poljupce, a sinoć su se opet seksali pod poplunom. Marijana je tijekom dana otkrila svoj moto, kaže da je bolje žaliti zbog nečega što si napravio, nego za nečim što si propustio.

Ako ispadne, Marijana Nemeša ostavlja u nasljedstvo Bojani

Tamara i ostale djevojke su ležale na krevetima i brinule o "djeci". Tamara je izvadila fotografiju svog dečka i ljubila je i pokazivala "bebi". Soraja je pitala Marijanu ima li ona fotografiju svog muža, Marijana joj je potvrdno odgovorila i brzo promijenila temu. Pričala je sustanarima da se boji kako će danas ispasti iz showa. Bojanu je zamolila da, ako se to dogodi, preuzme njezino mjesto u Nemeševom krevetu.