BB se šali sa stanarima: Opet ih preselio, Marijana i Nemeš strastveno se izgrlili u prolazu

KLJUČNI PODACI
  • BB je želio ispraviti pogrešku nakon Koloseuma
  • Stanari iz kuće nisu sretni, za razliku od "otpadnika"
  • BB je vratio stvari "u normalu"
  • Kasnije im je rekao da je sve šala za prvi April
Piše: A.A.
petak, 1.4.2011. 17:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BB se šali sa stanarima: Opet ih preselio, Marijana i Nemeš strastveno se izgrlili u prolazu

Foto: Emotion

BIG BROTHER se predomislio i opet preselio stanare, na opće zadovoljstvo novopečenih otpadnika, to jest, Bijelog tima. Drugi, Crveni tim je ostao zatečen ovom promjenom, ali nije mogao izbjeći selidbu. Tijekom mijenjanja pozicija, strastveni BB par, Nemeš i Marijana, sreli su se i nakratko prepustili emocijama.

U prolazu su se čvrsto izgrlili, a onda opet razdvojili i krenuli svatko svojim putem. Marijana je Nemešu uspjela reći samo da ga je sanjala, a on je imao problema sa spavanjem jer se brinuo za nju.

Sudeći prema Marijaninim izjavama dok je prvi put bila na otpadu, njoj promjena okoline ne odgovara. Na smetlištu je komentirala kako je napokon pronašla smirenje i sigurnost. Nemeš je, pak, nakon ostanka u glavnoj kući bio jako tužan i šutljiv, jedino je Horvat i njega uspijevao izvući pokoju riječ.

BB je novu izmjenu opravdao time da želi ispraviti neke pogreške koje je uočio nakon sinoćnjeg Koloseuma. Poslije je rekao da je to bila samo prvoaprilska šala i vratio stanare na isti raspored kao nakon Koloseuma.