BB Slavica: Nemeš je dečko koji se najviše kontrolira, da se opusti, bilo bi strašno

KLJUČNI PODACI
  • Nemeš se probudio loše volje te samo ponavlja da će "sve biti cool"
  • Između njega i Marijane noćas je spavala Bojana
Piše: A.A.
četvrtak, 24.3.2011. 11:22
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

BB Slavica: Nemeš je dečko koji se najviše kontrolira, da se opusti, bilo bi strašno

Foto:vb4.emotion.rs

KAO I svakoga jutra, Big Brother je svoje stanare probudio oko 10 sati. Aktualni strastveni par, Marijana i Nemeš, nisu se probudili jedno pokraj drugoga, već je "tampon zona" među njima bila Bojana. Nemeš je među posljednjima ustao iz kreveta, prilično loše volje te se prihvatio pripremanja doručka. Izgledajući pomalo zabrinuto, samo je ponavljao: "Ma, bit će to sve cool".

"Da Nemeš popije i opusti se, bilo bi strašno"

Njegovu romansu s Marijanom u ispovjedaonici je morala komentirati Slavica. "Nemeš je dečko koji se najviše kontrolira. Da se on opusti, da previše popije, bilo bi strašno", kaže Slavica, koja očito ne vjeruje da bi se Marijana mogla obuzdati pokraj Nemeša, s kojim se već "hvatala" pod plahtama.

Lester nije smio razgovarati s ostalima jer nije imao baterije u mikrofonu. "Za njega nema veće kazne nego kada ne smije pričati", rekla je Slavica. Nakon razgovora s BB-om, Slavica upozorava ukućane da moraju jako ozbiljno shvatiti tjedni zadatak. "Moramo uvesti disciplinu, rano ustajanje, vojničku diktaturu", podržao ju je i Milan. Nikola i Radašin brijali su se u kupaoni, a Nikola je želio obrijati "nindžine" brkove. On mu to nije dopustio. Odlično raspoložen Radašin poslije je izljubio Slavicu, Marijanu i Milu u kuhinji.  

Stanari na otpadu također se razbuđuju, jedino je Duško već od ranije na nogama. Ekipa raspravlja o njegovoj novoj frizuri. Dok je Soraja uvjerena da se ošišao, Horvat misi da je samo malo zalizao kosu.