Beckham otjerao nepoželjne novinare s press konferencije

Piše:
srijeda, 26.5.2004. 16:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

SLAVNI i bogati šminker očito nije čuo za slobodu medija jer je na svoj razgovor s novinarima na Sardiniji zabranio pristup reporterima tiska i televizije koji mu se ne sviđaju.
Ne može im oprostiti što su otkrili njegovu navodne seksi aferu s nekoliko ljepotica, a jedan od otjeranih novinara mu je poručio "kako se ne ubija glasnik koji samo donosi loše vijesti".

David se ponaša poput mnogih zvijezda koje zaboravljaju da su javne ličnosti i žele da se o njima govori samo najljepše, a loše vjesti sakriju pod tepih zaboravljajući da su ih isti ti mediji i učinili tako popularnim.

Iako je konferencija održana na pripremama engleske reprezentacije za Euro 2004 nogometaš je govorio o privatnom životu i naljutio se što su ga proglasili lošim suprugom i ocem, a on je u biti tako "dobar dečko".

Na pitanje zašto je nogometnom sucu dobacio "hijo de puta" (kurvin sine ) i bio isključen branio se da je to izraz kojim njegovi suigrači uobičajeno "časte" suce bez ikakvih kazni.

Potvrdio je kako ostaje u "Realu" kako bi dokazao da je dobar nogometaš, a ne samo modna ikona koja prodaje majice. Modni kritičari će mu zamjeriti da se ovoga puta nije pojavio u svom šminkerskom stilu jer je "seljački" uz par natikača navukao i bijele sokne