Beckhami nemaju mira ni na Uskrs

Piše:
nedjelja, 11.4.2004. 15:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Beckhami nemaju mira ni na Uskrs

VICTORIA Beckham stigla je sa sinovima u Madrid kako bi sa suprugom proslavila veliki kršćanski blagdan, a engleski tabloid "News Of The World" priredio im je i poseban "poklon".

Baš na Uskrs tabloid je objavio priče dvije navodne ljubavnice bogatog nogometaša, koje donose intimne detalje njihovih seksi avantura po hotelskim sobama.

Manekenka Sarah Marbeck trebala bi biti novi dokaz Davidove nevjere, a ona tvrdi da je s njim spavala prije dvije godine.

Tada je nogometaš sa "Manchester Unitedom" bio na turneji po Dalekom Istoku gdje je u Singaporu navodno upoznao Sarah i iste noći je odveo u krevet.

Manekenka tvrdi kako su joj njegovi tjelohranitelji prvo uzeli cipele i torbicu i tek tada je pustili u njegovu sobu gdje su proveli noć u "ludom seksu".

Sarah otkriva kako joj je on rekao "da je loše to što rade, ali si ne može pomoći".

Istu rečenicu Beckham je navodno ponovio i svojoj drugoj ljubavnici Rebecci Loos, svojoj bivšoj osobnoj tajnici koja je za 300.000 funti prodala svoju priču tabloidu.

"News Of The World" u svom današnjem ekskluzivnom napisu ne objavljuje nikakve novosti o njihovoj vezi koje već nisu poznate, ali ih ovoga puta donosi iz usta same Rebecce.

Ona se uporno brani da je nogometaš u Madridu bio usamljen jer mu je supruga Victoria bila stalno na putu pa ga je netko trebao tješiti i vjerovatno zadovoljavati seksualne potrebe.