Berlusconi bez seksa do izbora

Piše:
nedjelja, 29.1.2006. 15:12
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Berlusconi bez seksa do izbora TALIJANSKI premijer Silvio Berlusconi nadaleko je poznat po svojim ambicioznim obećanjima, ali vjerojatno nitko neće provjeravati je li održao posljednje suzdržavanje od seksa do općih izbora 9. travnja.

Na predizbornom skupu na Sardiniji u subotu Berlusconi je dobio blagoslov televizijskog propovjednika Massimiliana Pusceddua, koji mu je zahvalio što se protivi istospolnim brakovima i zagovara obiteljske vrijednosti.

"Hvala vam, oče", odgovorio je Berlusconi. "Neću vas iznevjeriti i obećajem dva i pol mjeseca potpune seksualne apstinencije do izbora 9. travnja", rekao je talijanski premijer kako u nedjelju prenosi list Il Giornale.

Berlusconi (69), koji se nalazi u drugom braku, ponosi se svojim fizičkim izgledom, nakon zahvata presađivanja kose i zatezanja lica, i tvrdi da izgleda bolje nego li na izborima 2001. godine. Mnogi politički komentatori i feminističke skupine kritiziraju ga redovito zbog prečestih seksualnih asocijacija i seksističkih pošalica u javnim nastupima.