Bijelo Dugme se prije turneje opušta uz beogradske ljepotice?

Piše:
petak, 10.6.2005. 13:45
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Bijelo Dugme se prije turneje opušta uz beogradske ljepotice?

BIJELO DUGME se vraća danima stare slave. Osim što pripremaju veliku turneju, članovi legendarnog rock banda i danas uživaju u tulumima na kojima sudjeluju raskošne ljepotice.

Da se bend nije promijenio niti nakon dvadeset godina, dokazuju snimke paparazza, koji je uhvatio Natašu Arsić, Nevenu Vasiljević i Draganu Roganović kako ulaze na sporedni ulaz Bregovićeve vile u Beogradu.

Kako piše srpski tjednik Svet, grupa u vili Gorana Bregovića uvježbava brojne hitove koje će nakon 15-godišnje pauze uživo svirati na koncertima po glavnim gradovina nekadašnjih jugoslovenskih republika.

Inače, o Bregoviću se priča da niti danas nije odustao od rock užitaka, koji osim svirke uključuju piće i ljepotice. Navodno je potreban samo jedan njegov telefonski poziv i zabava je zagarantirana.

Manekenke su do vile, u blizini beogradskog stadiona "Marakane", prošloga tjedna u poslijepodnevnim satima došle taksijem, piše Svet.

Djevojke su bile oskudno odjevene, a radi se o srpskim manekenkama Nataši Arsić, Neveni Vasiljević i Dragani Roganović. Sve tri su pripadnice beogradske kreme, krase srpske naslovnice i vrlo su popularne.

Fotografije Sveta dokazuju da su djevojke posjetile Bijelo Dugme, koje u Bregovićevoj vili održava probe, a jesu li im poslužile kao back vokali ili nešto drugo, Svet ne navodi.

(Foto: Svet)