Biografija Catherine Zeta Jones ipak neće biti objavljena

Piše:
subota, 27.12.2003. 12:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Biografija Catherine Zeta Jones ipak neće biti objavljena OBJAVLJIVANJE neautorizirane biografije velške glumice Catherine Zeta Jones otkazano je nakon što su izdavači popustili pritiscima odvjetnika poznate glumice, javlja u subotu BBC.

Biograf poznatih osoba Cliff Goodwin namjeravao je svoju knjigu o poznatoj glumici objaviti uoči Božića.

Nakon nekoliko mjeseci istraživanja projekta, Goodwin je bio prisiljen odbaciti ideju o objavljivanju biografije. Odvjetnici koji zastupaju Zetu Jones poslali su, naime, njemu i izdavaču niz pisama prijeteći podnošenjem tužbe.

Izdavač "Virgin Publishing" odustao je tako od planova o objavi knjige, na 256 stranica, koja se jednostavno trebala zvati "Catherine Zeta Jones: Biografija".

Goodwin, autor biografija o glumcima Richardu Harrisu i Sidu Jamesu, kazao je da se tijekom istraživanja života Catherine Zeta Jones suočio s brojnim problemima.

Roditelji poznate glumice, koji žive u četvrti Mayals u Swanseau, rijetko razgovaraju s novinarima, a njezini bliski prijatelji i rodbina također nisu željeli s njim razgovarati.

Zeta Jones i njezin suprug, poznati američki glumac Michael Douglas, prije dva su tjedna doputovali u Wales gdje nadgledaju posljednje radove na kući koju su kupili u četvrti Mumbles u Swanseau.

Oni već posjeduju luksuzne kuće na raznim krajevima svijeta - na Bermudskim otocima, Majorci, u Coloradu, New Yorku, Kaliforniji, ali žele bazu i u Walesu.

Par je odsjeo u Morgansu, jedinom hotelu s pet zvjezdica u njezinu rodnom gradu Swanseau, ali očekuje se da im je to zadnji put.

Smatra se da će sljedeći put kad budu putovali u Wales odsjesti u svojem novom domu s četiri spavaonice.

Glumački bračni par Zeta Jones i Douglas imaju dvoje djece - sina Dylana i kći Carys.