Bivši voditelj Siniša Cmrk sada prodaje posuđe u trgovačkom centru

Piše:
nedjelja, 7.2.2010. 12:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Bivši voditelj Siniša Cmrk sada prodaje posuđe u trgovačkom centru

Tekst: A.M.
Foto: CROPIX

BIVŠI voditelj "Turbo Limach showa", nekadašnje popularne emisije za djecu , Siniša Cmrk, pronašao je novi posao. Ipak, čini se kako nije riječ o novom voditeljskom angažmanu niti ničem sličnom već o prodaji posuđa Zepter u trgovačkom centru Mercator u Zagrebu.

Cmrk je izvrijeđao i udario vlastitu asistenticu

Podsjetimo, Cmrkova televizijska karijera završila je prije sedam godina kada je na površinu isplivala njegova prava strana. Tada je na snimanju dječje emisije, pred malodobnom djecom, brutalno izvrijeđao i opsovao svoju asistenticu te je udario u glavu. Da stvar bude gora, nakon incidenta izjavio je da ju je trebao "još više izmlatiti" što je skoro i napravio, s obzirom da ju je nakon udarca u glavu pokušao udariti i nogom.

Nekoliko mjeseci nakon napada na asistenticu, Siniša Cmrk ponovno je izazvao incident i to na Tribini o zaštiti djece u medijima i od lošeg utjecaja medija koju je organizirala Udruga mladih Euro Youth Organisation. Udruga je Cmrka pozvala zbog njegovog dugogodišnjeg iskustva u radu s djecom, ali i zbog nekih napisa da je navodno s njima grub.

Tada je pred mnogobrojnim srednjoškolcima pučku pravobraniteljicu nazvao "kučkom pravobraniteljica", djecu koja su postavljala pitanja nazvao je "papcima", a urednike filmskog programa nazvao je "pasjim sinovima". Na pitanje koje su mu postavili učenici o udaranju svoje suradnice, Cmrk je odgovorio kako se treba pričekati ishod suđenja, a onda neka ga suradnica zove "pederčinom".

Ipak, nakon što se pet godina nije provlačio po medijima, Cmrk je iznenadno osvanuo na pressici vidovečke Zeljarijade, na kojoj je napokon dobio voditeljski angažman. Zbog bahatog ponašanja i zbog toga što je bez milosti izvrijeđao novinarku medijskog pokrovitelja Cmrk je ostao i bez tog posla.

"Ti si bila još u pelenama kad sam ja bio na fakultetu"

"Pitao je 'dobro, zbog čega sam ja onda ovako obučen?' i počeo joj govoriti kako je nesposobna, neprofesionalna, kako je, "možeš si mislit' morao otkazati televizijske angažmane da bi mogao biti na presici", da je ona bila u pelenama dok je on bio na fakultetu, nije se zaustavljao", ispričala nam je tada jedna novinarka.

Njegov posljednji napad na novinarku je, čini se, presudio kada je u pitanju njegova karijera što smo se uvjerili i sada, sedam godina nakon prvog incidenta. Hoće li se bivši voditelj svađati sa svojim kupcima kao i nekadašnjim kolegama, ne znamo, ali svakako će privući brojne kupce koji ga znaju s malih ekrana.