Black Eyed Peas posvećuje pjesmu Japanu: Kako bi to ikome trebalo pomoći?

KLJUČNI PODACI
  • Black Eyed Peas posvetit će novi spot za pjesmu "Just Can't Get Enough" stradalima u Japanu
  • Skoro su i sami nastradali
  • Ne znamo koliko ova količina loše glazbe ili nečeg što se samo tako naziva, može pomoći stradalima
Piše: B.M.
srijeda, 16.3.2011. 13:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Black Eyed Peas posvećuje pjesmu Japanu: Kako bi to ikome trebalo pomoći?

Foto: JLP

GRUPA Black Eyed Peas posvetit će skorašnji novi spot za pjesmu "Just Can't Get Enough" ljudima koji su pogođeni potresima i tsunamijima u Japanu. Zamalo je i sam bend stradao. Naime, promo snimke za video snimali su u Tokiju, samo tjedan dana prije nego što je potres od 9 stupnjeva po Richteru pogodio Japan. Will.i.am i Fergie dodali su u video i specijalnu poruku za svoje obožavatelje, kako bi ih motivirali da doniraju novac za stradale. Poručili su stradalima da mole za njih i vole ih. Osim iskorištavanja tragedije za potrebe promocije novog singla, ekipa iz Black Eyed Peasa pogađa još nečim.

Izniman glazbeni netalent zaštiti je znak Will.i.ama, a masakr koji naprave svemu čega se prihvate je nesagledljivih razmjera. Kompjuterska prerada zvuka i glasa je stravična, a ništa bolje nije se dogodilo ni u ovoj pjesmi, koja će vjerojatno postati klupski hit i himna borbe za preživjele u Japanu. Ipak, nadamo se da će netko napraviti nešto bolje i dostojanstvenije jer ovo se vrlo lako može povezati s njihovim uratkom "The Time (Dirty Bit)".

Napravili su preradu pjesme iz filma "Prljavi ples" i uništili sve lijepe asocijacije koje su vam dolazile na taj singl. Spajajući nemoguće, Black Eyed Peas definira pojam treša u našim danima. Priznati treba samo jedno, a to je da je iskoristiti popularnost za pomoć onome kome treba, pozitivno. Bilo to u svrhe samopromocije ili poriv čistog altruizma.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije