Boy George morat će čistiti njujorške ulice sa smetlarima

Piše:
ponedjeljak, 31.7.2006. 18:22
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Boy George morat će čistiti njujorške ulice sa smetlarima

PJEVAČ nekad popularne grupe Culture Club poznat pod imenom Boy George, rođen kao George ODowd, morat će do 28. kolovoza u skladu s odredbom njujorškog suda pet dana obavljati društveno koristan posao na ulicama New Yorka, koji će se sastojati u pomaganju njujorškim smetlarima tijekom mjeseca kolovoza, izvijestio je glasnogovornik Njujorške sanitarne službe Vito Turso.

Kada se 14. kolovoza javi nadležnoj osobi, George ODowd dobit će metlu, plastične vrećice, rukavice i smetlarsku lopatu. "Ovaj društveno koristan rad neće se obavljati u prostorijama s air-conditionom, već na uzavrelim njujorškim ulicama", kazao je Turso za Daily News.

Njujorški sud osudio ga je na petodnevni društveno koristan rad nakon što je u ožujku priznao krivicu jer je lažno alarmirao policiju, pozvavši je zbog navodne provale u listopadu prošle godine u njegov stan na donjem Manhattanu. Tada su policajci u stanu pronašli kokain. Poznato je da se pjevač dugo borio s ovisnošću o drogama.

Još nije poznato koje će ulice pjevač morati čistiti i održavati i hoće li to biti u Chinatownu, Maloj Italiji ili Noliti. Sudac njujorškog suda pjevaču je zaprijetio zatvorskom kaznom ukoliko ne ispuni sudsku odredbu do 28. kolovoza.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije