Brad Pitt bijesan nakon što mu je antiteroristički tim upao na set i zaplijenio 85 pušaka

KLJUČNI PODACI
  • Brad Pitt bijesan je nakon što je racija upala na set njegovog filma "World War Z"
Piše: B.M.
utorak, 11.10.2011. 11:54
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Brad Pitt bijesan nakon što mu je antiteroristički tim upao na set i zaplijenio 85 pušaka

Foto: JLP

NA SETU filma "World War Z" antiteroristički tim u Budimpešti zaplijenio je 85 pušaka. Iako Brad Pitt nije terorist, tretirali su ga kao upravo takvog. U ponedjeljak je mađarski SWAT tim upao u skladište u kojem se čuva oružje koje će se koristiti na snimanju filma. "Film je već premašio budžet, a rokovi su prekoračeni. Brad je bijesan", izjavio je izvor.

Ravnatelj antiterorističke jedinice u Mađarskoj, Hajdu Janos, izjavio je da je oružje zaplijenjeno, a pronađene su većinom puške, većina ih je automatskih. Problem se pojavio kada je utvrđeno da se u dokumentaciji tvrdi da se puške ne mogu upotrebljavati, a zapravo je oružje bilo spremno za uporabu.

"Tog je jutra privatnim avionom dopremljeno oružje jednoj osobi u Budimpešti. Transport ovakvog oružja ilegalan je čak i ako se trebalo koristiti samo na setu", izjavio je Janos. Nadodao je da su producenti napravili grešku kada su uvezli oružje bez dopuštenja antiterorističke policije. Film producira Pittova produkcijska kuća Plan B Entertainment, a premijera se očekuje krajem sljedeće godine.