Brad Pitt ima novu ljubavnicu?

Piše:
petak, 11.2.2005. 09:38
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Brad Pitt ima novu ljubavnicu?

TEK ŠTO su se stišale priče da je Angelina Jolie kriva za raspad Pittovog braka s Jennifer Aniston, tabloidi su iščeprkali novu seksi ljepoticu s kojom se on navodno viđa.

Nakon što je viđen s April Florio na pomalo neuobičajenom mjestu za ljubavnike, u jednoj slastičarnici u Santa Monici, žuti tisak se raspisao o njihovoj vezi.

Malo poznata 22-godišnjakinja želi biti fotomodel, glumica ili pjevačica, a najveći dosadašnji dosadašnji uspijeh je ostvarila slikanjem za muški časopis Maxim i malom ulogom u filmu Paris Hilton, Pledge This.

April i Brada je upoznao hollywoodski zavodnik i njegov dobar prijatelj George Clooney, a njen agent Mike Esterman izjavio je novinarima kako je ona potvrdila da je bila s Bradom u Grčkoj i Californiji.

Nedavno se mnogo pisalo o tome kako Bratt i Jennifer provode vrijeme na romantičnim večerama pokušavajući spasiti svoj brak. Hoće li ovo negativno utjecati na njihove pokušaje pomirenja ili se radi tek o još jednom marketinškom triku agenta relativno nepoznate djevojke, tek ćemo vidjeti.