Bradavice Sharron Davies previše za BBC

Bradavice Sharron Davies previše za BBC

NEKAD čuvena engleska plivačka zvijezda, a sada BBC-eva komentatorica Olimpijskih igara, izazvala je mini-skandal kad se pojavila pred kamerama te ugledne medijske kuće u uskom topu bez grudnjaka.

Sharron jedna je od najmlađih natjecateljica u povijesti Olimpijskih igara, a svoj plivački debi na Olimpijskim igrama imala je sa samo 11 godina u Montrealu. Iz vrhunskog sporta povukla se sa samo 18 godina, te se posvetila karijeri TV voditeljice i manekenke.

Na aktualnim Olimpijskim igrama Sharron radi kao komentatorica plivačkih natjecanja za BBC, a muškarci obožavaju gledati njezine priloge jer znaju da će se 41-godišnja ljepotica uvijek izazovno odjenuti i istaknuti svoje nemale grudi.

No, u jednom od priloga Sharron je ipak otišla korak predaleko odjenuvši uski top bez grudnjaka, pa su se na BBC-u jasno vidjele njezine bradavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedilo je nekoliko telefonskih pritužbi konzervativnih Engleza, što je šefovima BBC-a bilo dovoljno za izdavanje naređenja da se Sharron odsad snima samo od ramena nagore.

"Ja sam se nadala da ljudi gledaju BBC-evo praćenje plivačkih natjecanja zbog dobrog novinarstva, a ne zbog onog što nosim." - kroz smijeh je komentirala Sharron.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara