Bridget Jones - romantična komedija s najboljim ovogodišnjim kino otvaranjem u Hrvatskoj

Piše:
utorak, 16.11.2004. 13:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Bridget Jones - romantična komedija s najboljim ovogodišnjim kino otvaranjem u Hrvatskoj NOVE dogodovštine tridesetogodišnje Londončanke u potrazi za pravom ljubavi, “Bridget Jones: na rubu pameti”, ostvario je proteklog vikenda najbolje otvaranje u Velikoj Britaniji i Irskoj s prihodom od 10,4 milijuna funti, premašivši tako rezultate dosadašnjih rekordera “Zapravo ljubav” (6,6 milijuna funti), Dnevnik Bridget Jones (5,7 milijuna) te “Ja u ljubav vjerujem” (4,3 milijuna).

Film koji se u distribuciji Blitz filma u hrvatskim kinima počeo prikazivati dan prije no u britanskim, je i u Hrvatskoj ostvario najbolje ovogodišnje kino otvaranje za romantičnu komediju s 20.000 gledatelja prvog vikenda prikazivanja.

U drugom filmu nalazimo Bridget (Renée Zellweger) upravo tamo gdje smo je i ostavili – u zagrljaju šarmantnog odvjetnika Marka Darcyja (Colin Firth).

Ali, što se događa nakon sretnog završetka? Unatoč Darcyjevoj očitoj privrženosti, Bridget si i dalje postavlja pitanja o životu, ljubavi i ispravnom načinu slaganja rublja. Nakon što je konačno pronašla svog savršenog muškarca, Bridget se suočava s jednako složenim pitanjem - kako ga zadržati.

Ljubomora, neizvjesnost i iskušenje u obliku nepopravljivog, ali i neodoljivog bivšeg šefa Daniela Cleavera (Hugh Grant) prijete Bridgetin san pretvoriti u komičan niz loših savjeta, zamjena i potpunih katastrofa koji se mogu dogoditi samo njoj.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije