Briljantno ili suludo: Andrej Pejić reklamira push-up grudnjak

KLJUČNI PODACI
  • Nizozemski brand odlučio se za riskantan potez unajmivši muškarca da reklamira push-up grudnjak, iako Pejiću ovo nije prva kampanja u kojoj "glumi" ženu
  • Linija grudnjaka se i reklamira pod sloganom da vam dodaju bar dva broja na vašu veličinu košarice.
Piše: A.B.
utorak, 13.12.2011. 22:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Briljantno ili suludo: Andrej Pejić reklamira push-up grudnjak

Foto: Hema

IAKO ĆE vam u prvi mah zvučati kao najveća glupost koju ste čuli u posljednje vrijeme, ideja je zapravo originalna. Koja je bolja reklama za push-up grudnjak od garancije da će čak i muškarcu dati zavidan dekolte? Bosanskohercegovački androgeni model Andrej Pejić uspio je opet zaprepastiti. Iako su fotografije kampanje puštene u javnost prije samo par sati, vijest je već po naslovnicama mnogih svjetskih medija.

Nizozemski brand Hema odlučio se za riskantan potez unajmivši muškarca da reklamira push-up grudnjak, iako Pejiću ovo nije prva kampanja u kojoj "glumi" ženu. Na tri fotografije Andrej nosi dekoltirane haljine i nosi solidnu dvojku. Linija grudnjaka se i reklamira pod sloganom da vam dodaju bar dva broja na vašu veličinu košarice. Andrej je čisti dokaz reklamnog slogana. Pejićev agent Joseph Tenni je izjavio: "Ovo je revolucionarno. Nikad još muški model nije angažiran za kampanju ženskog donjeg rublja".

Andrej je prije izjavio da bi razmislio o promjeni spola kad bi mu ponudili ugovor za Victoria's Secret. I dokazao je da može dobiti kampanju za reklamiranje ženskog donjeg rublja bez promjene spola.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije